MEDIEREA FUNCTIONEAZA

Dispute si solutii MEDIEREA FUNCTIONEAZA      Medierea prinde din ce in ce mai mult teritoriu ca alternativa la rezolvarea conflictelor prin Instanta Judecatoreasca. Tot mai multe cazuri se solutioneaza prin aceasta metoda, insa nu destui romani cunosc avantajele pe care le ofera medierea.

In sectiunea ,,Dispute si conflicte” gasiti exemple concrete, la obiect despre cum se desfasoara un proces de mediere. De asemeni, in categoria ,,Povestea ta” sunteti invitati sa va faceti cunoscuta povestea dv. Daca ati avut un conflict sau o disputa, o puteti prezenta ca un exemplu din care se pot trage concluzii folositoare si altora.

Termeni si conditii privind medierea

Ca mediator, ai anumite principii si reguli ce trebuie respectate. Printre acestea se numarac onfidentialitatea. In consecinta nu facem publice numele persoanelor care au apelat la serviciile mediatorilor si nici nu vom putea intra prea in concret in cazul respectiv.

In toate cazurile povestite de dv. nu vor aparea numele real al niciuneia dintre persoanele implicate in conflict.

Medierea chiar functioneaza

Mediatorii care au avut cazuri de mediere reusite, vor incerca sa prinda esenta din procesul de mediere, ca mecanismul, anumite detalii minore si solutia problemei.

IMPORTANT Toti mediatorii care doresc sa-si faca publice cazurile si nu detin aceasta posibilitate, pot beneficia de acest spatiu dedicat.

Vom incerca sa promovam mai mult procesul de mediere in interesul cetateanului si mai putin mediatorii. Evident ca va fi publicat si numele mediatorului care a rezolvat cazul.

Dragi colegi mediatori, va rog sa indrazniti si sa apelati cu incredere la aceasta pagina pentru a strange cat mai multe cazuri reusite de mediere.

Primul articol ii este destinat Dlui Mediator Ilie Bertea care a venit, dealtfel, cu aceasta idee. Am sa incerc sa strecor printre spetele solutionate si alte spete in curs de solutionare, care nu se doresc rezolvate sau cazuri in care partile nu se gandesc sa apeleze la mediere. Astfel aveti ocazia sa faceti anumite diferente si sa puteti sa va dati seama singuri de avantajele medierii.

Articolul “Cand falimentul bate la usa”, speta rezolvata.

Articolul Mediere in diverse conflicte, cazuri rezolvate.

Articolul ” Mediatorul nonconflictual”, rezolvarea propriului conflict interior.

Articolul ” Conflict alimentat cu benzina”, o speta in asteptare.

Articolul “Conflict Armat(a) – Guvern”, un caz solutionat tarziu.

Articolul ” Fratii au aceleasi drepturi?”, un conflict de 5 ani care nu se doreste mediat.

Articolul ” Ce divort iti doresti?”, o speta rezolvata cu traume, medierea nu era cunoscuta atunci.

Multumim pe aceasta cale tuturor celor care contribuie la promovarea acestei metode ca o alternativa a justitiei si va invitam sa va abonati la feed-ul RSS al acestei pagini pentru a afla ultimele noutati din domeniul medierii.

 

Total vizualizari : 27

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go To Top