Rezolva conflictele din firma ta

conflict org si rez Rezolva conflictele din firma ta

Starea de tensiunea si conflictele latente sunt prezente din ce in ce mai des in organizatia pe care o conduci? Observi ca randamentul la locul de munca este mai scazut si angajatii nu mai au acelasi interes pentru munca? Contractele nu sunt onorate la timp, pierzi bani si posibili colaboratori datorita disputelor, certurilor sau disensiunilor din cadrul organizatiei tale?

Te-ai intrebat adesea ce se intampla de lucrurile nu mai functioneaza ca la inceput sau asa cum ti-ai dori sa se desfasoare?
Opreste-te si gandeste-te 8 minute. Reevalueaza situatia si incearca sa privesti in mod obiectiv problemele. Care crezi ca este sursa, de unde a inceput totul si unde crezi ca se va ajunge, in situatia data. Mai poti continua in acest stil?

Doresti ca totul sa se rezolve de la sine si sa dispara problemele, ca si cand nu ar fi existat? Nu ai timp sa te ocupi de redresarea relatiilor si de gasirea unor solutii avantajoase pentru toate partile implicate in conflicte? Ti-ai dori sa ai eficienta maxima, randamentul scontat si angajatii tai sa vina la munca cu drag si pofta de viata? Ti-ai dori sa fie o atmosfera armonioasa, relaxanta si plina de implicare profesionala in cadrul organizatiei tale?

Foarte multe intrebari la care poate acum nu ai raspunsuri. Exista o solutie pentru toate.
Aceea este implicarea unei persoane neutre si impartiale in organizatia ta, care sa te ajute sa depasesti anumite disensiuni care s-au creat de-a lungul timpului.
Nu poti face fata singur/a la toate problemele care apar zilnic si nici nu poti superviza toti angajatii.
Exista o persoana care s-ar putea ocupa de acest lucru si cu care ai putea sa colaborezi, ridicandu-ti de pe umeri, povara relatiilor interumane. Este o persoana care presteaza un serviciu externalizat de mediere.

Un mediator, care va cauta sa dezamorseze toate conflictele, disputele si disensiunile din organizatia ta si care va pozitiona relatiile intre angajati sau intre angajati si angajator pe un nivel de stabilitate acceptabil, pentru a-si putea duce aportul la cresterea si dezvoltarea organizatiei tale.

Cum sa faci acest lucru?
Simplu. Contacteaza mediatoarea si stabileste o intalnire cu ea. Spune-i care sunt problemele si ce-ti doresti sa obtii de la aceasta colaborarea. Spune-i ce nevoi ai in acest moment. Impreuna cu aceasta, veti planifica o strategie de desamorsare a conflictelor in organizatia ta.

Vei avea de castigat multe lucruri. Compania ta va incepe sa creasca si sa se dezvolte, vei avea o atmosfera de lucru propice acumularii de beneficii materiale, angajatii tai vor veni cu drag la serviciu, veti mentine stranse relatiile de munca, vei avea profit maxim si prosperitate, veti lega prietenii si colaborari fructuoase pe termen lung.

Daca suna bine si incurajator, contacteaza-ma si hai sa organizam o strategie pentru bunastarea firmei tale. Totul pleaca de la oameni si se face cu oameni. Ai grija de tine si de oamenii tai ca sa ai profit. Lasa-ma ca sa te ajut sa-ti dezvolti compania.

Total vizualizari : 114

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go To Top