Pot să-ţi salvez banii şi timpul

DSC 7325 1024x680 Pot să ţi salvez banii şi timpulPot sa-ţi salvez banii şi timpul. Dacă aceste două aspecte sunt importante pentru tine, sună-mă şi stabileşte o întâlnire. În ultima perioadă, din ce în ce mai mulţi oameni se gândesc să apeleze la mediere. Au auzit de această procedură şi totuşi nu au curajul să dea un telefon şi să stabilească o întâlnire cu mediatorul.

O întâlnire, care la Biroul de mediator Valeria Tivdă este gratuită. Prima şedinţă este gratuită şi poate dura de la 1/2 h până la 2 ore, în funcţie de caz.
Este adevărat că eşti debusolat şi nu ştii ce să faci mai înainte. Să citeşti pe internet, să întrebi un avocat, să mergi la notar, să întrebi rudele. Informaţiile te bombardează din toate părţile.

 

Pe cine să întrebi mai întâi?

Ce ar fi să suni o mediatoare şi să discuţi cu ea problemele pe care le ai, lasând-o să te îndrume în acest hăţiş de informaţii?

Apoi îţi vei alege cea mai bună opţiune pentru tine.

 

De ce un mediator?

Pentru că el este impaţial şi neutru chiar de va fi să alegi modalitatea de rezolare. Şi deotologic vorbind, îţi va pune pe masă toate opţiunile pe care le ai pentru soluţionarea problemelor tale.

TU vei fi cel/cea care va fi în măsură să decidă ce va face mai departe. Mediatorul/ea va face tot posibilul ca TU să fii avantajat/ă. Nu contează pregătirea juridică sau non juridică, crede-mă. Mediatorul ştie ce este mai bine pentru tine, dacă discută cu tine.

Ai putea chiar să-ţi alegi un mediator al familiei tale, sau al afacerii tale.

O persoană cu care să fii compatibil, cu care să rezonezi şi care să-ţi fie util în mod constant în viaţa de zi cu zi în toate certurile, conflictele, diputele şi problemele pe care le ai TU şi cei apropiaţi ţie.

Aici vei găsi o mediatoare tot timpul la dispoziţia TA, care va face tot posibilul ca tu să-ţi găseşti rezolvare la toate probelemele pe care le ai ( de familie, de afaceri, cu vecinii, cu angajatii sau şefii, cu rudele şi prieteni sau duşmanii.)

Îată mai jos câteva avantaje şi cum funcţionează un conflict aplanat de mediatoare.
14507 731766706840326 1850177425 n Pot să ţi salvez banii şi timpulCONFLICTULkonfliktphasen Pot să ţi salvez banii şi timpul

Suna-mă şi nu vei regreta.

Este foarte important să stabileşti o legătură cu o persoană în care să ai încredere şi care să fie lângă tine în momentele mai puţin plăcute din viaţa ta.

Hai să facem echipă, să construim încrederea şi să luptăm împreună împotriva problemelor pe care le ai, pentru ca viaţa TA să fie lipsită de conflicte.

Total vizualizari : 151

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go To Top