Medierea in Media

poza mediator negociator Medierea in MediaMediere si mediator, doua notiuni care incep sa intre in bagajul de notiuni folositoare oamenilor, prin intermediul mass-media.

Cu cat oamenii vor fi mai informati cu atat vor putea sa-si ia decizii in ceea ce-i priveste si nu vor mai putea fi manipulati.

Mi-am propus ca sa inserez acest articol in care sa vezi si din perspectiva domeniului audi-o vizual, promovarea medierii si ce reprezinta aceasta in diversele domenii de activitate al societatii.  Care le sunt avantajele si beneficiile oamenilor daca apeleaza la aceasta forma alternativa de rezolvare a disputelor.

Articol difuzat la  postul de stiti Pro TV in data de 6 noiembrie 2013.

In locul proceselor lungi si costisitoare, clientii care au probleme cu bancile de la care s-au imprumutat au de acum alternativa medierii.

Niciuna dintre parti nu este obligata sa accepte aceasta varianta, dar daca o fac, in patru cazuri din cinci se ajunge la o intelegere.

Banca Nationala le recomanda bancherilor sa negocieze cu clientii in conditiile in care aproape un sfert dintre datornici sunt deja restantieri.

Oricine vrea sa deschida un proces, inclusiv impotriva unei banci, este obligat sa treaca intai pe la un mediator care va chema la discutii si partea adversa. Dupa negociere, un client pentru care rata lunara la un credit a devenit prea mare poate obtine o reducere.”

Citeste tot articolul :

 ” Mediatorul, solutia pentru a evita procesele lungi intre banci si clienti. “Rata de reusita e 80%“.

 

 

 

 

Total vizualizari : 161

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go To Top