Conflict ca dezechilibru energetic

Conflictul este un dezechilibru energetic.jpeg 126x88 Conflict ca dezechilibru energetic

Conflict ca dezechilibru energetic

Am aflat ce este un conflict, iar acum vom discuta despre conflict ca dezechilibru energetic.

Conflict inseamna dezechilibru

De ce un dezechilibru energetic? Pentru ca tot ce exista in jurul nostru, tot ceea ce noi observam, este doar camp de energie. Nu exista nimic altceva decat energie, ce constituie elementul de baza al intregului Univers.

Noi, oamenii, suntem forme de energie. Cand doi oameni, care sunt forme de energie, nu vibreaza pe aceeasi frecventa, inseamna ca s-a produs un dezechilibru, un dezechilibru energetic. Noi, oamenii, traim, din pacate, intr-un dezechilibru, pe care il alimentam si il intensificam aproape zilnic.

Ce este criza cu care se confrunta intreaga planeta? Un dezechilibru. Daca o vom analiza minutios vom intelege ca ea ne afecteaza la nivel energetic.

Cine produce un conflict?

Materia este cea care produce un conflict, ea reprezinta nivelul cel mai de jos al spectrului energetic. Ea reprezinta vibratia cea mai joasa, acesta fiind si motivul pentru care oamenii pot percepe materia cu ajutorul celor 5 simturi.

Putem exemplifica: boala reprezinta un dezechilibru deoarece ea apare ca urmare a nefunctionarii la parametrii normali ai unuia sau mai multor organe. Deci s-a produs un dezechilibru in corp. Orice dezechilibru energetic este, de fapt, cauza unei imbolnaviri.

Putem intelege ca un conflict reprezinta un dezechilibru energetic, datorita vibratiilor diferite a doua sau mai multe entitati.

Cand doi oameni se cearta confortul lor psihic este unul echilibrat? Nu. Cand esti furios si iti cauti dreptatea, inseamna ca s-a produs un dezechilibru si cauti solutii pentru a te reechilibra fizic, psihic, material etc.

Tu crezi ca un conflict poate fi definit ca un dezechilibru energetic?

Total vizualizari : 550

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go To Top