INFORMARE OBLIGATORIE (gratuita) despre MEDIERE

Informarea gratuita a procesului de mediere 109x88 INFORMARE OBLIGATORIE (gratuita) despre MEDIERE
Informare gratuita despre mediere

In contextul noii legislatii (Legea 115/2012), informarea este obligatorie inainte de declansarea unui proces in instanta.  Chiar si in timpul proceselor, acolo unde este cazul, partile vor fi indrumate sa se informeze despre procedura medierii.Pentru aceasta informare obligatorie, mediatorul nu va percepe onorariu, conform legii.

Pentru mai buna cunoastere a activitatii de mediere, a avantajelor oferite de aceasta procedura precum si a profesiei de mediator, Biroul de mediator Valeria Tivda sustine sedinte de informare gratuita a tuturor persoanelor interesate. O sedinta de informare dureaza maxim 30 minute.

 

 Cand se poate apela la mediere?

Chiar daca sunteti in timpul unui proces sau va ganditi sa deschideti unul, este bine sa aflati cat mai multe despre optiunile de care dispuneti daca apelati la mediere in rezolvarea conflictelor pe care le aveti.

Informarea despre mediere este gratuita!

In procesul de informare despre mediere, dv. trebuie doar sa alocati timpul necesar intalnirii cu mediatorul si sa purtati un dialog bazat pe intrebari si raspunsuri, intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

Ce informatii despre mediere se pot obtine

Veti afla detalii despre :

  • drepturile si obligatiile in mediere
  • rolul unui mediator
  • procedura de mediere
  • multe alte lucruri interesante care va pot ajuta chiar si in rezolvarea disputelor zilnice.

Persoanele interesate pot apela cu incredere la biroul nostru de  mediator pentru a se informa si pentru a obtine toate detaliile legate de aceasta noua alternativa la procesele in justitie.

Asteptam intrebarile dumneavoastra si pe adresa noastra de e-mail apelez@artamedierii.ro sau la tel. 0727 06 06 70- mediator Valeria Tivda

 

Total vizualizari : 1.322

Comentarii

  1. Ciprian Donciu spune:

    Sper ca informarea cu privire la mediere sa ramana intotdeauna gratuita, pentru ca niciodata nu poti stii suficiente detalii despre o procedura noua. [...]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go To Top