Paradigma: mediere – citate celebre

3199843633 3255b56567 m  Paradigma: mediere   citate celebre

Paradigma: mediere- citate celebre

Pot fi integrate citatele filosofice in mediere? De multe ori citim cu placere maxime, aforisme citate celebre scrise de mari oameni ai natiunilor, de filozofi si chiar de anonimi. Ni se pare ca se potrivesc intr-o anumita conjunctura sau intr-un anumit moment al vietii noastre.

Ca este vorba de dragoste, intelepciune, munca, ura, disperare, tristete, certuri, emotii, trairi, lucruri, oameni, etc., toate ne fac placere si incercam sa ne regasim in ele punandu-le in aplicare si dorind sa ni le insusim pentru a ne „linisti” din punct de vedere mental, pentru a obtine o confirmare si, de ce nu, pentru a ne justifica  actiunile.

Cum putem integra citatele in mediere

Ca mediator, pe langa informarea tehnicista in ceea ce priveste procesul de mediere, am ales sa va vorbesc liber. De  la suflet la suflet.

Toate aceste lucruri, care ne fac bine,  pot fi insusite. De aceea, veti gasi in site, pe langa articolele care tin strict de tehnica, procesul si legalitatea procesului de mediere si articole care au la baza un citat celebru si pe marginea caruia voi incerca sa am o comunicare buna cu dumneavoastra. In ele va voi impartasi  ce reprezinta procesul de mediere, pe intelesul tuturor, lasand la o parte termenii tehnici  pe care oricum ii  folosesc in sedintele de mediere propriu-zise.

Nicolae Iorga spunea:

Deosebeste mana care se intinde ca sa te ridice de aceea care te prinde pentru a te opri“. Acest citat a fost integrat intr-unul dintre articole care exprima propria mea perceptie despre mediere. Cautand prin acest site puteti vedea o multitudine de astfel de citate despre mediere. Articolul “Acum stiu, am aflat si eu… “  este un exemplu concret ca se poate face o paradigma inte mediere si filosofiile unor autori celebri.

Total vizualizari : 503

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go To Top