In mediere fratii au aceleasi drepturi

Fratii au aceleasi drepturi 126x88 In mediere fratii au aceleasi drepturi

In mediere fratii au aceleasi drepturi

In acest caz este prezentata situatia devenita aproape normala in Romania, cand nu se apeleaza la mediere si un frate nu mai este egal in drepturi cu celalalt frate. Situatia prezentata, pe care o consideram a fi un conflict, este acum pe rolul instantei si dureaza de mai bine de 4 ani, nesolutionata nici pana in prezent.

Iata un caz simplu pentru mediere, greu pentru justitie:

 Tatal, la varsta tineretii, a avut o aventura cu o tanara in urma careia a rezultat un baiat, pe care l-a si recunoscut ca apartinandu-i, declarandu-l la starea civila. Nu s-a casatorit cu mama copilului, el urmand cursul vietii si gasindu-si marea dragoste in bratele altei domnisoare. Aceasta relatie a durat o buna bucata de vreme in urma careia s-a nascut o fata. Au urmat aceleasi procedee de recunoastere si a fetei, care acum este avocat.

Diferentele de opinii dintre tata si mama au condus la un divort in care partile s-au separat. Anii au trecut, tatal decedeaza si la mormantare a venit si baiatul, intreaga asistenta ramanand surprinsa de prezenta unei persoane pe care ei nu o cunosteau.

Cand au inceput problemele

Desi baiatul a venit cu documente doveditoare, din care reiesea clar ca cei doi sunt copiii aceluiasi tata, fata l-a actionat in instanta. Motivul? Un apartament care i-a apartinut pe timpul vietii parintelui lor.

La mai bine de 4 ani de la inceperea procesului si acum el se afla in instanta, nesolutionat.
In instanta, fratii nu mai sunt egali?
Poate fi rezolvat cazul prin mediere?

Ai intalnit un caz asemanator? Cum il poti comenta?

Total vizualizari : 634

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go To Top