Comunicare cu tine insuti

Comunica cu tine insuti 126x88 Comunicare cu tine insuti

Comunicare cu tine insuti

N-ai simtit niciodata nevoia sa fii un om neobservat? Nu ti-ai dorit niciodata sa te refugiezi in universul tau neinteles de ceilalti si sa comunici cu tine insuti? Poate-ti pare ridicol, iti voi demonstra eficienta comunicarii cu sine in acest material. Vei afla de ce trebuie sa comunici cu tine insuti si, mai ales, cum sa-ti asculti vocea interioara.

De ce trebuie comunicare cu tine insuti?

Pentru ca sunt unele lucruri pe care nu le poti spune mamei, sotului/sotiei, fratelui/sorei, prietenei/ului. Sunt lucruri pe care trebuie sa le discuti cu tine insuti. Nu ti s-a intamplat sa-i destainui unei persoane apropiate scopurile tale si aceasta sa declare ca nu sunt realizabile? N-ai cedat niciodata doar din cauza ca oamenii din ambianta ta traiesc o lume atat de reala si fara vise?

Realitatea adesea ii abate pe oameni de pe drumul succesului, dar, comunicand cu propria persoana despre viata ta, scopurile tale si actiunile pe care vrei sa le intreprinzi pentru a-ti realiza dorintele, te vor ajuta sa devii ceea ce-ti doresti.

Daca adesea ii poti asculta pe altii, atunci de ce sa nu te asculti si pe tine insuti? De multe ori credem ca suntem ascultati si intelesi, dar, de fapt, e viceversa. Nu te poate intelege nimeni mai bine decat tu insuti. Fiecare din noi e o personalitate, are vise, scopuri, are o viata fericita sau mai putin fericita, iar adesea din cauza acestei vieti nu suntem atenti la ceea ce ni se destainuie cu atata incredere. Deci, de ce sa nu comunici cu tine insuti?

Zilnic trebuie sa gasesti timp pentru acesta discutie care iti poate oferi armonie, iti poate trezi dorinta de a-ti crea viata in felul potrivit anume tie. Poate multi n-ar fi de acord cu ea, poate nu asa te-ar indruma sa o faci, dar ceva din interiorul tau iti spune sa actionezi anume astfel. Comunica-ti planurile de actiune, pentru ca uneori destainuirea acestora oricarei alte persoane poate duce la esec.
De asemenea, iti poti comunica nu doar viitorul ci si prezentul si trecutul. N-ai nici o amintire pe care o ascunzi cu mare atentie de ceilalti? Daca o ascunzi de ei, de tine n-o vei putea si nici nu-ti doresti s-o ascunzi vreodata.

Asculta-ti vocea interioara

Pe cat de firesc si necesar este sa discuti cu oamenii, cei de la care inveti o multime de lucuri pe care inca nu le cunosti, pe atat de firesc este sa comunici cu tine insuti. Utilizeaza timpul eficient, ascultandu-te pe tine insuti! Asculta-ti vocea interioara ai invata metodele de comunicare cu ideile care iau nastere in mintea ta!

Total vizualizari : 462

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go To Top