Divort prin mediere

Medierea divortului 126x88 Divort prin mediere

Divort prin mediere

In ceea ce priveste procesul de mediere, legea micii reforme in justitie adoptata de parlament pe 19 octombrie 2010, aduce noutati referitoare la divort. Potrivit actului normativ, un divort se poate realiza prin acordul partilor si atunci cand cuplul are copii minori si ajung la un acord in procesul de mediere. Vechea lege mentiona faptul ca pot participa la mediere doar sotii a caror casnicie este mai mica de 12 luni si din care nu au rezultat copii.

Proiectul de lege adoptat prevede posibilitatea ca in cauzele de divort, inclusiv in cazul in care din casatorie au rezultat copii minori, instantele sa recomande partilor mediere. Partile vor participa la o sedinta gratuita de informare asupra avantajelor procesului de mediere. La finalul informarii partile pot lua decizia de a continua solutionarea problemelor lor prin mediere sau revin in instanta.

Articole care trateaza procesul de divort prin mediere:

 

Daca doriti sa aflati taxele si serviciile de mediere pe care biroul de mediator Valeria Tivda le realizeaza, puteti citi pagina Divort.

 

Total vizualizari : 1.094

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go To Top