Mediere, un drept.

mediere un drept 66x88 Mediere, un drept.Consiliul de Mediere intenţionează ca în data de 26 iunie 2013 să desfăşoare o amplă acţiune de promovare a medierii prin distribuirea de pliante informative în municipiile – reşedinţă de judeţ, centrate pe rolul medierii şi pe aducerea la cunoştinţa publică a intrării în vigoare la data de 01.08.2013 a textului legal.

Vă rugăm să vă alăturaţi eforturilor noastre de promovare a medierii în rândul cetăţenilor şi a instituţiilor publice din toată ţara.

De asemenea, rugăm asociaţiile să-şi desemneze un reprezentant al grupului de voluntari şi să indice datele de contact ale acestuia pentru relaţia cu Consiliul de Mediere în legatura cu aceasta acţiune. Reprezentanţii desemnaţi de asociaţii vor fi contactaţi în data de 18.06.2012 pentru organizarea acţiunii şi pentru stabilirea detaliilor.

Mediatorii care independent de opţiunile asociaţiilor îşi vor declara disponibilitatea de a participa la acţiune, se vor înregistra, urmând să-şi furnizeze datele de contact pentru a fi contactaţi şi puşi în legătură cu grupul constituit.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a acţiunii este nevoie orientativ de un număr de 15-20 de voluntari pentru fiecare judeţ.

Consiliul de mediere, Comisia de promovare, 13.06. 2013

Total vizualizari : 187

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go To Top