CANDIDAT LA CONSILIUL DE MEDIERE

V.Tivda 3 CANDIDAT LA CONSILIUL DE MEDIERE

Stimati colegi mediatori,
Dupa o indelunga si profunda introspectie, am decis ca este necesara implicarea mea activa in responsabilitatile conducerii Consiliului de Mediere. Cum parerile sunt impartite si nu toti pot fi multumiti, ma gandesc ca un factor de echilibru este vital in anumite contexte.

Sunt managerul propriei mele vieti si o promisiune pe care o pot face este ca voi fi neutra, impartiala si echidistanta fata de orice influenta si in orice decizie voi lua. Nu sunt un om al compromisurilor, de aceea nu intru in echipe care au alte interese decat ale mele.

Cunosc foarte bine nevoile mediatorilor, pentru ca in decursul a 4 ani (m-am autorizat in septembrie 2010) si peste 150 de cazuri de mediere, am intampinat destule probleme in acest domeniu in care profesez cu bucurie si placere, in care am avut satisfactii, insa si deziluzii.

Candidez cu gandul de a fi un factor de echilibru intre membrii Consiliului de mediere, un canal de comunicare intre forul superior si corpul profesional al mediatorilor, iar prin viziuna mea pe termen mediu si lung, sa pun fundatia unei profesii care sa nu se mai clatine. De ce? Pentru ca imi doresc, ca dupa terminarea mandatului, cand revin in biroul de mediator, cetatenii sa astepte in antecamera cabinetului meu, ca la usa fiecarui birou de mediator din aceasta tara.

Se spune ca daca nu iti place ce/cum fac altii, atunci actioneaza. Acest lucru am ales sa fac. Sa ma implic activ. Nu va ascund faptul ca Planul de Management este realizat pe nevoile si interesele mele ca si mediator corelate cu nevoile si interesele societatii romanesti in ansamblul ei.

Daca va identificati cu problemele mele si va multumeste viziunea mea, atunci o putem aplica in practica. Evident ca propunerile celorlalti colegi, care vor fi alesi, vor fi conexate cu ale mele si vom identifica calea cea mai eficienta si eficace benefica acestei minunate profesii.

Fiind mediatori, suntem flexibili, inovatori, creativi, deschisi spre optiuni diverse. Un sablon standard si rigid ne poate aduce esecul, o cale echilibrata si elastica ne poate aduce succesul.

Si cum “nimic in viata nu este intamplator”, nici faptul ca ma aflu in fata voastra nu este o intamplare.
Actionez in acest sens, venind cu speranta ca imi veti acorda increderea si votul.

Va Multumesc.

Cu aleasa pretuire,
Valeria Tivda,
candidat la alegerile privind desemnarea membrilor Consiliului de Mediere din luna martie 2015.

Referinte personale: Activitate mediator; CV-VALERIA TIVDĂ

Program: program candidat

 

Conform  Calendarului de Organizare al Alegerilor pentru Membrii Consiliului de Mediere,
data limită până la care aveţi posibilitatea să vă exprimaţi opţiunea de participare la vot
şi a modului de exercitare al acestuia este 15.02.2015. Pentru a vă putea exercita
dreptul  la vot , trebuie sa trimiteţi prin email, la adresa secretariat@cmediere.ro, intenţia dvs. , cu menţiunea:
“ prin corespondenţă” sau “direct la urne, la sediul CdM”.

Perioada de votare: 5-15 martie 2015

 

Total vizualizari : 34

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Go To Top