Prezentarea biroului de mediere

IMG 5201 117x88 Prezentarea biroului de mediere

Biroul de mediator Valeria Tivdă a fost creat in anul 2010 pe fondul unei crize tot mai acute a justitiei care nu reusea si inca nu reuseste sa tina pasul cu numarul enorm de procese aflate pe rol.

De aceea, dorinta acestui birou de mediator este ca prin mediere sa oferim o solutie solida si de lunga durata care sa le permita clientilor nostri sa renunte la procesele din justitie in favoarea unei rezolvari mult mai rapide si mai satisfacatoare a problemelor aflate in discutia partilor.

Ce este procesul de mediere?

In Romania, Procesul de mediere este o forma prea putin cunoscuta de solutionare a conflictelor. De aceea, Biroul de mediator Valeria Tivdă a initiat o campanie de promovare a medierii in Romania. denumita “3 pasi spre mediere”. Este vorba de informare – mediere – promovare, trei etape ce va permit sa aflati tot ceea ce va intereseaza despre acest subiect, dandu-va posibilitatea de a alege medierea in cunostinta de cauza.

De ce sa alegi biroul de mediator Valeria Tivdă?

Noi iubim oamenii ! Asa cum sunt ei, cu bune si cu rele. Acum poate ne este greu multora dintre noi, pe multe planuri si poate fi si mai greu. Cel mai important lucru in aceste momente, este ca eu vreau sa te ajut pe tine sa-ti fie bine. Din binele meu va ofer si voua celor care aveti un conflict, un gram de bine care sa va ajute.

La biroul de mediator Valeria Tivdă afli ce stiu eu sa fac mai bine: sa vorbesc cu voi despre conflictele voastre, intr-un mod diferit decat o fac ceilalti. Aici noi folosim comunicarea ca instrument de lucru, iar medierea presupune renuntarea la micile conflicte in favoarea unei imagini de ansamblu.

Biroul de mediator Valeria Tivdă va ofera posibilitatea sa evitati procesele interminabile, onorariile avocatiale astronomice sau solutiile total nemultumitoare oferite adesea de judecatori, prin mediere. Indiferent daca este vorba de un conflict de munca, de un divort cu partaj sau de alta forma de conflict, medierea este cea mai buna solutie iar noi aici la asta ne pricepem cel mai bine.

Informatii tehnice despre biroul de mediator Valeria Tivdă

Inregistrat in Registrul Formelor de Exercitare a Profesiei la pozitia 1633/2010

Cod unic Inreg: CIF: 27761372/2010
Cont IBAN RO70BREL0002000739060100

Libra Internet Bank – Sucursala Ion Mihalache