Obiectivele activitatii de mediere

Informare promovare mediere Obiectivele activitatii de mediere

Informare promovare mediere

Medierea este principala activitate pe care o desfasuram la Biroul de mediator Valeria Tivdă. In continuare iti prezentam scopul activitatii noastre de mediere, cine este destinatarul final al acesteia si obiectivul general.

Scopul activitatii de mediere

Daca iti doresti sa alegi medierea ca profesie liberala, in prealabil fa o analiza a catorva  factori. Unul dintre acestia si poate cel mai important este compatibilitatea dintre tine ca viitor mediator si activitatea de mediere.

In baza rezultatului obtinut de noi, a rezultat si motivatia care acum ne ajuta sa desfasuram activitatea de mediere. Spunem acest lucru deoarece, medierea isi impune si ea propriile conditii. Ceea ce trebuie sa faci este sa-i respecti conditiile si sa constientizezi ca tu insati reprezinti un echilibru si ai capacitatea de a-l transmite si altora.

Sensul activitatii de mediere a biroului de mediator Valeria Tivdă este unic, si anume de a produce echilibru intre doua parti aflate in declin.

Destinatarul final al activitatii biroului de mediator

Destinatarul principal al medierii este persoana aflata in conflict. Intaiul conflict ce apare nu este cel dintre doua persoane, fizice sau juridice, ci este cel cu propria persoana. Pe urma se declanseaza conflictul dintre persoane. Ca urmare, principalul beneficiar al unei sedinte de mediere este persoana si pe urma cuplul, grupul sau organizatiile aflate in conflict.

Daca reusesti sa intelegi acest lucru inseamna ca esti pe drumul cel bun si profesia de mediator ti se potriveste. Daca vei intelege ca medierea este o arta, ai facut inca un pas spre succes. Daca te vei instrui permanent, atunci drumul tau catre maiestrie este unul luminos.

Obiectivele generale ale mediatorului Valeria Tivdă

- sa fiti informati, sa obtineti informatii corecte si utile despre mediere
- sa apelati in cunostinta de cauza si cu incredere la serviciile de mediere
- multumiti fiind de mediere, sa promovati chiar dv. aceasta activitate

Mesajul pe care dorim sa  il transmitem prin munca pe care o desfasuram, este unul simplu si vrem sa fie este unul de interes public, pentru toti oamenii interesati. Societatea romaneasca are mare nevoie de mediere, cetatenii isi doresc modalitati mai simple, mai rapide si cu costuri cat mai mici. De asemenea medierea reprezinta o noua profesie care ofera locuri de munca.

Ceea ce dorim sa va comunicam trebuie sa-il intelegeti ca pe un interes comun, general, al nostru al tuturor.
Poti sa intelegi mai bine activitatea si implicarea noastra daca accesezi paginile mediator, mediere, divort, servicii mediere.